Qui som?

Som un grup d’estudiants cursant el segon any del grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) en el centre acadèmic de Barcelona, adscrit a la UB.

Coneix-nos:

  • Javier Fernández González (21/5/1993): Esportivament, la seva experiència està focalitzada en el futbol, on porta molt anys jugant i, durant els darrers anys, entrenant a un grup de nens petits, als quals els ensenya el que és el treball constant, el compromís, el sentiment d’equip i el respecte. Personalment, té una actitut molt positiva davant de les adversitats, fet que l’ajuda a superar qualsevol obstàcle. És un apassionat i fidel seguidor, des de que va néixer, de l’equip andalús, el Real Betis Balompié.
  • Martí Gombau Marginet (26/07/1996): Els que el coneixen bé saben que quasi va néixer amb una pilota de futbol als peus; passant per esport escolar fins a competitiu, ha après la importància dels valors tant dintre com fora del camp i la necessitat de que la rivalitat sigui sana. El fet de vivenciar punts de vista totalment diferents del futbol, i de l’esport en general, li ha permès adquirir noves experiències i veure distinties formes de treball. Actualment, és un apassionat de l’esport, sobretot dels esports col·lectius, on tots els membres de l’equip es cohesionen per assolir els objectius.
  • Rosa González Caldentey (08/01/1995): Amant de les activitats en el medi natural, gaudeix fent surf, snowboard o simplement corrent per la muntanya; encara que la seva veritable passió és el bàsquet. Ho practica regularment des de ben petita i, tot i que ara ho viu com a jugadora, en un futur li agradaria fer-ho com a entrenadora. Considera l’esport un mitjà ideal per transmetre una filosofia de treball diari, un ambient saludable on inculcar valors i un medi d’inserció i facilitador a la societat; considera que abans d’entrenar esportistes, cal educar persones.
  • Joel Górriz Gallego (19/10/1996): La seva experiència esportiva començà des de ben petit introduint-se en el món de la natació, al que va dedicar molts d’anys de competició. Actualment, els seus entrenaments estan centrats en la dansa, concretament en el hip-hop. En aquest àmbit, ha dirigit diversos grups de diferents edats, el que li ha permès descobrir de quina manera s’ha de liderar un equip. És una persona molt autoexigent i sempre busca la manera de superar-se per aconseguir el millor resultat.
  • Marc Guillem Palacios (15/2/1995): Constant, compromès i amant de tot tipus d’esport però, sobretot, de les persones. Des de petit, ha practicat diferents modalitats esportives entre les que destaquen l’skate, el rugby, el judo i el futbol. El seu propòsit a la vida és poder ensenyar tot allò que sap i poder formar a esportistes de la mateixa manera que s’ha format ell: prioritzant els valors, com el respecte pels companys i els adversaris, els quals considera de gran importància.
  • Valeri Jonama Rull (29/09/1994): Té un ampli transcurs i experiència en el món esportiu. Des de ben petit, s’inicià amb l’esport de la gimnàstica artística masculina i, actualment, es dedica al pàdel. Ha realitzat el CGFS d’animació d’activitats físicoesportives i ha treballat com a entrenador de gimnàstica i monitor de pàdel, el que li ha proporcionat una bona experiència sobre el lideratge i la organització-coordinació de grups. Té una gran iniciativa de treball i està obert a descobrir noves experiències en l’àmbit professional de l’activitat física i l’esport.

 

Ces_o-RW8AAKPWA (1)

Anuncios